Wij zijn een groep gepassioneerde datingexperts

Onze redactie houdt zich iedere dag bezig met onderzoeken en tests rondom alles wat met datingsites, – apps, -training en -advies te maken heeft. Zo kun jij vloeiend, simpel en effectief daten.

Onze redactie

Dr. Lotte van den Brink, PhD en hoofdredactie bestedatingtest

Dr. Lotte van den Brink

Hoofdredacteur, hoogleraar seksuologie

redactielid voor mannen

Martijn Smit

Redacteur voor mannenadvies

redactielid vrouwen

Nicole Burgers

Redacteur voor vrouwenadvies

Nicole van Hevelingen

Onderzoeksredactie

Geen eindeloos geswipe meer

Het mag wel een keer klaar zijn met loze beloften van datingsites en generiek datingadvies als ‘zorg dat je het gezellig maakt en ‘wees jezelf’. Onze redactie stelt orde op zaken met onderzoek naar de beste datingsites, – apps en adviezen.

Onze waarden en visie

Onze missie

Wij maken het makkelijker voor Nederlanders om te navigeren door het datinglandschap. Dat doen we door middel van onderzoeken naar de beste datingsites en onverbloemd datingadvies.

Gedreven door cijfers

Wij kijken naar hoeveel succesverhalen en klachten er zijn per datingsite. Ook zorgen onze vergelijkingstools ervoor dat je gericht en feitelijk kunt vergelijken.

Geïnspireerd daten

Daten moet niet vervelend of moeilijk zijn. Je moet soepel en eenvoudig kunnen daten zoals jij dat wilt. Hier willen wij voor zorgen met onze website en onze adviezen.

Blijf voor op de rest

Waar anderen de ene na de andere onbeschofte date, nacist of viespeuk treffen, zorgen wij ervoor dat jij direct raak schiet doordat jij precies weet wat jij wilt en wat de juiste tools hiervoor zijn.

Wij geloven niet in ‘wees gewoon jezelf’. Als je stinkt moet je douchen en je tanden poetsen. Alleen nog een goede datingapp en je bent helemaal klaar.